Tretman dermapenom podmlađuje lice


Lepota

Svaka osoba, bez obzira na godine i pol, sigurno želi da ima nežno, hidrirano i zategnuto lice, koje će biti bez ožiljaka i fleka. Međutim, kako godine prolaze i postajemo stariji, ova želja kod svakog sigurno postaje sve jača, a ujedno i potreba da se nađe adekvatno rešenje. Razvoj tehnologije uspeo je da dovede do nastanka revolucionarnih uređaja u svetu kozmetike, baš kao što je dermapen, koji je na odličnom glasu kada je u pitanju anti age tretman lica. 

Dermapen tretman je efikasan, ne boli, a pritom pruža dugoročne rezultate, zbog čega se svrstava u jedan od najboljih nehirurških kozmetičkih metoda, ne samo na našim podnebljima, već i u čitavom svetu. Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene pruža mu potpuno poverenje.

Šta je dermapen – anti age tretman lica?

U pitanju je specijalan uređaj, po obliku sličan olovci, a što se tiče sastava, napravljen je od nerđajućeg čelika. Na samom vrhu dermapena nalazi se blizu 1.300 malih iglica, koje su 6 puta tanje od običnih igala, koje su zastupljene u mnogim drugim kozmetičkim uređajima. 

Veoma je važno da se pred svaki tretman sve iglice sterilišu, a tokom trajanja samog procesa, podešava se vertikalni ugao i dubina njihovog prodora pod kožu. Po svojoj visokoj efikasnosti, veoma je sličan laseru, ali čak i bezbedniji od njega jer ne postoji strah od nastanka hipopigmentacije na delovima kože, koji su tretirani. 

Tokom tretmana koriste se vitamin, kolagen, i hijaluronska kiselina, koji uz pomoć pomenutog uređaja dermapena prodiru do svih slojeva kože, koje je nemoguće negovati raznim kremama i serumima. U pitanju su aktivni sastojci zahvaljujući kojima koža već posle par dana bude hidrirana i sveža, a konačne rezultate ćete videti posle 4-6 nedelja. 

Kome je namenjen tretman lica dermapenom?

Kad govorimo o dermapen tretmanu, unapređenoj mezoterapiji, mnoge dame su zadovoljne njegovim učinkom i veliki broj njih je potvrdio da su rešile razne probleme sa kožom, što znači da je izuzetno efikasan. Ovaj anti age tretman lica pruža vrhunske rezultate pri:

  • nastanku sitnih bora, ali i onih dubinskih

  • redukovanju akni ili ožiljaka od akni

  • pojavi hiperpigmentacije (pege i fleke različitih uzročnika)

  • revitalizovanju kože koja je umorna 

  • podizanja tonusa kože 

  • biorevitalizaciji i regeneraciji kože lica

  • eliminisanju proširenih strija i pora 

Postoje brojni drugi benefiti od tretmana lica dermapenom, te je stoga zasluženo zauzeo visoko mesto kada je u pitanju najefikasniji i najbolji anti age tretman lica

Kako izgleda tretman lica dermapenom?

Da biste se odlučili za ovaj tretman, možete se konsultovati i sa svojom prijateljicom, sestrom, ili koleginicom koje su ga već iskusile da bi vam rekle nešto više o njemu. Imajte na umu da je ova procedura kratkotrajna, dok su efekti zaista dugoročni. 

Anti age tretman lica – korak po korak:

  • specijalistički pregled tokom kog će kvalifikovano lice odrediti tip vaše kože, njene probleme, a zatim će vam predložiti tretman dermapenom sa odgovarajućim odnosom kompleksa vitamina, aminokiselina i hijaluronske kiseline, prilagođen baš vašoj koži 

  • temeljno čišćenje lica

  • stavljanje kreme sa anestetikom

  • stavljanje sterilnih iglica na uređaj

  • upotreba dermapena, koji ima oko 1300 iglica, a koje ubadaju pod uglom od 90 stepeni. Njime se prelazi preko celog lica, ali na osetljivom predelu oko očiju smanjuje se dubina uboda

  • čisti se lice dezinfekcionim sredstvom

  • stavljanje gela, koji rashlađuje kožu, a koji se ispira posle 10 minuta 

  • mazanje kreme koja ima zaštitni faktor 

Ukoliko se dvoumite da li da se opredelite za dermapen tretman ili ipak ne, možemo vam reći da je u pitanju zaista najbolji, najbezbedniji, najdugoročniji i najtraženiji anti age tretman lica. Nakon što se završi procedura, budite sigurne da ćete imati pozitivna iskustva koja ćete jedva čekati da prenesete svojim drugaricama, a vaše blistavo i nasmejano lice će biti i više nego dovoljno da se uvere u kvalitet dermapena. 








Srodni tekstovi:


Torba za leto, torba za zimu – šta im je zajedničko

U zavisnosti od prilike, od toga kako se osećamo i kakvog smo raspoloženja, biramo i to kako ćemo iz...

Detaljnije

2 sasvim različite zemlje koje morate makar jednom posetiti

Sreća je kada možete da putujete onoliko koliko želite, kada to radite zbog ljubavi prema nekome ili...

Detaljnije

Spremni dočekajte prvo školsko zvono

Mnogo uzbuđenja i mnogo očekivanja – tako bi ukratko mogao da se opiše prvi škol...

Detaljnije

Povećana potražnja dostave hrane

Zašto je ovaj potrošački trend toliko popularan?Dostava hrane je kurirska usluga preko...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS