Saveti za kupovinu brushaltera za velike grudi


Moda

Pronalaženje adekvatnog grudnjaka može biti veliki problem za devojke i žene sa velikim grudima. One sa prirodno velikim grudima susrele su se sa ovim problemom veoma rano, možda već u pubertetu i vremenom su naučila da izaberu odgovarajuću veličinu brushaltera. Međutim, ukoliko ste upravo u toj fazi pronalaženja pravog rešenja, pokušaćemo da vam pomognemo savetima koje smo mogli da izvučemo iz iskustva devojaka sa istim problemom.

 

Osim pronalaženja odgovarajuće veličine, problem često predstavlja i slaba ponuda modela, dezena i boja u velikim brojevima. Kada pogledate ponudu donjeg veša, primetićete veliki broj brushatera različitih modela za devojke sa malim ili grudima srednje veličine, a sa druge strane će biti veoma sužen izbor brushaltera za velike grudi

Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći u izboru.

Birajte korpe bez jastučića i bilo koje vrste punjenja

Velike grudi zahtevaju dovoljno prostora i kvalitet. Najvažnija je, svakako, udobnost. Morate odabrati grudnjak koji neće smetati, žuljati i otežavati svakodnevne aktivnosti. Jastučići ili bilo koji dodatni silikoni, umetci i punjenja mogu da smetaju vašim grudima, a samim tim i vama. Mnoge devojke se ipak odlučuju za takve grudnjake zbog toga što misle da im grudi u tim brushalterima bolje izgledaju, ali to je pogrešno. Pre svega je važno da se vi osećate dobro, a onda ćete i izgledati dobro. Ništa neće vredeti što vam grudi izgledaju lepše, ako ćete se vi osećati nelagodno.

Poslušajte savete prodavca

Ukoliko se nađete u nekoj zaista profesionalnoj radnji, gde se prodaju isključivo kvalitetni brushalteri, onda se očekuje da u toj radnji radi i neko ko se u to razume. Ne treba da ignorište savete tog prodavca ili prodavačice. Oni dobro znaju koji će brus vama da odgovara i zato probajte da ih poslušate, pa ako vam se ne svidi, lako ćete reći da ne želite to da kupite. Međutim, velika je verovatnoća da će vam se to i te kako svideti. Prodavci koji imaju višegodišnje iskustvo u prodaji mogu vrlo brzo da ocene koji model i koja veličina bi vama pristajala. Dajte šansu njihovim savetima i makar isprobajte ono što vam nude.

Uvek birajte dublje korpe

Velike grudi zahtevaju dobru potporu. Velike grudi zahtevaju prostor. Da bi vaše grudi dobro stajale u brushalteru, onda morate da izaberete dublje korpe, sa žicama koje idu do pola grudi. Može se reći da je ovo jedno od osnovnih pravila kada je izbor brushaltera za velike grudi u pitanju. Možda će vam se u prvi mah ti brushalteri učiniti ogromnim, ali isprobajte što više ovih modela i videćete razliku u odnosu na brushaltere koje ste do sada nosili. Sve vrste grudi, i velike i male i one koje su se usled godina i porođaja opustile, mogu dobro da izgledaju u dobrim brushlterima. Na vama je samo da ih pronađete.






Srodni tekstovi:


Zavirite u kulinarstvo kroz tegle! Zimnica koja oduševljava!

Kulinarstvo nije samo umetnost pripreme jela, već i čuvanja ukusa, aroma i tradicije. Upravo u tegla...

Detaljnije

Najbolji preparati za različite tipove kose

Savršena kosa jedan je od najlepših atributa svake osobe, te je stoga izuzetno važno p...

Detaljnije

Kako da uštedite na prostoru prilikom uređenja kupatila?

Sigurno ste nekada poželeli da imate nešto veće kupatilo kako biste dodali još neki bi...

Detaljnije

KORAK PO KORAK: MONTAŽA SENDVIČ PANELA

Sendvič paneli postali su veoma popularan i tražen građevinski materijal koji se koristi za razne ob...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj Bazar. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS